2019-08-19 51 瀏覽
大角咀呢一邊越開越多餐廳,尤其係博文街呢邊,可能方便大家放工,可以多啲嚟食嘢。😝😝 今日就同屋企人過嚟試吓。😛 呢一間食牛扒嘅鋪頭,之前因為朋友食過大埔嘅分店,同我推介,所以就決定係屋企附近試吓。😗 因為怕多人所以我哋比較早黎,早黎果然就唔使排隊,好容易就搵到位。☺ 我哋加咗$25叫一個套餐,就可以喺飲品,沙律,飯同埋麵豉湯入邊揀三樣。我哋揀咗沙律,飯同埋飲品。👀 我哋揀咗西冷牛扒,然後配蒜油。😀 份量好足夠,而且西冷扒係新鮮係我地面前切出嚟嘅。新鮮嘅嘢食當然就有返咁上下品質保證,放喺鐵板上面可以自己調校想要幾熟。☺☺ 啲肉唔韌,而且好有肉汁。加埋個蒜油,香得來又夠晒味道,實在係冇得彈啊。😇