2013-09-21 1108 瀏覽
中秋假期,刻意過咗lunch time先去Megabox醫肚,好彩有openrice,坐車沿途搵定食咩,老公話韓國,我亦好鍾意韓國嘢,見review唔錯,正!去到過咗兩點,人流唔係多,亦有七成滿。坐窗口位,好舒服,個景都ok靚。叫咗兩個午餐,韓國鷄冷麵,同牛肉豆腐湯配白飯。冷麵先到,外表好吸引,加上天氣熱,真係好開胃。雖然紅紅的,好似好辣,但只係甜辣,好好味。麵條好彈牙,鷄肉亦好入味,如果十分,我會比十一分,好出色!牛肉豆腐湯配白飯係本人韓國食物之中嘅最愛,食過好多好多次,今次亦十分滿意。湯唔太濃亦唔太辣,辣中仍有牛肉味,係好難得。最意外係豆腐,滑到難以相信,好好好食。湯內料好足,絕對值回票價!服務可以接受,不過不失,地方又乾淨,一定會再嚟!正!

服務可以接受,不過不失,地方又乾淨,一定會再嚟!正!
2013-09-20