2017-01-16
一向都覺得呢道既意粉同pancake都好好食,不過因為價錢有啲貴,所以就好少黎食啦。今次一入座店員就同我地講限時,夠鐘就要離座。我地望一望成間店,入座率都唔夠3分之一,都要限時?記得以前總係有人排隊架,搞咩變成咁。再望一望店員既表情..黑色既係咪太少店員做得太攰?再望望個餐牌,成個轉哂既,無左好鍾意食既洋蔥圈同炸雞薯條,得返好少既小食,意粉都係!無咩選擇之下雖有叫set dinner,個餐算抵,有湯、小食、主菜、甜品同飲品。首先係上蟹湯,一般般,太浠啦。反而個小食雞肉餅幾好食。主菜係海鮮意粉,已經變得無以前咁彈牙啦,啲餸都好少,不過啲意粉就收得大碟左最後係最期待既pancake...點知...已經無咁好食,變得好厚又唔香口。我終於都明點解少左咁多人食啦,餐牌變左,質素差左。到食完成間鋪都係好少人
首先係上蟹湯,一般般,太浠啦。