2017-07-16
今次點心代表嘅主題系miffy🐰真係好卡娃兒呀,又系時候餵飽部相機啦📸朱古力流沙包嘅黑面miffy好鬼過癮😂你哋嘔白泡,佢就嘔朱古力泡🤗而且流心效果做得唔錯~長嘔長有😄淡淡嘅朱古力味🍫配麵包食都吾會好乾鮮菠蘿龜包🐢係真·菠蘿包呀,哈利!🤗原塊菠蘿夾係菠蘿包入面!配1塊牛油~同酸尾尾嘅菠蘿一齊食真係好夾~份量都幾多😂食完有啲飽⋯晚安鮮蝦腸粉有兩隻miffy喺度雙宿雙棲😍場面溫馨,建議食嘅時候帶返副超😎腸粉都幾滑溜,而腸粉內就系大蝦,好爽口!蜂蜜奶黃西多士成個miffy樣出哂黎, 何其立體!🐰而且西多士一切開就有奶黃流出😊奶皇包係有少少起沙,甜度適中😄確系水準之作~嗜甜嘅朋友仔仲可以加入旁邊嘅蜂蜜🤗輕輕唱🎼我甜甜的嚐一口你說的愛我🎼好友帶子蝦餃🙂阿豬阿狗全部朋友都到齊🦁🐷🐶結果得三丁友~蝦餃量十足,而且個皮包得夠簿又餡多,真心抵食!