2023-11-27
早排有同事生日過嚟呢度食生日飯,中午時間都真係幾爆棚,要等大枱都真係要企喺度慢慢等。 呢part覺得店員可以安排得再好啲😅 因為我哋等緊嗰張枱嘅客人食完晒嘢又再嗌咗甜品,越等越耐,但其他枱佢又比咗人入咗座喎。店員話就快有,但最後都等咗好耐先有得坐。環境係幾少女心,全店都係用咗紫色同粉色花花貫穿,係好啱打卡。不過都要睇坐邊個位,咁啱我哋張枱係對住街,影相就會影到出面學校同啲路人行嚟行去。但係整體感覺都良好,夠光猛係好坐嘅。講到嘢食,選擇就唔係真係咁多,不過味道算係唔錯,偏向中上水平。有幾道食物都有驚喜,好似薄餅同埋個魚柳飯都整得幾好味。喺呢區呢個商場嚟講,價位就略嫌有啲偏貴喇,如果可以多返啲Set Lunch選擇就更加好,同埋最好有得比人book枱會理想啲🙌🏻