2022-12-03 232 瀏覽
‼️NEW‼️🎊Milksha 又有新品推出🎊:「Oatly Tea Master燕麥奶茶」,Milksha係全香港第一間茶飲店率先用呢款Tea Master燕麥奶!可以100%還原鮮飲品嘅味道😍😍😍👍啱晒想飲牛奶🥛但又對牛奶敏感嘅朋友仔呀👍👍👍今次我揀左王牌👑Top 1:大甲芋頭綠茶燕麥奶($38)雖然見唔到兩個竽泥😅(封左蓋),但都好足料,真係食到香甜嘅芋泥,好飽肚下但唔會滯👍👍❤️由於天氣凍左,我要求微凍微甜,熱飲都得👍😍😍😍😍‼️2/12-4/12伯爵/綠茶/烏龍三款奶茶/芋頭奶綠/丸久小山園抹茶奶/山政小山園焙茶奶/法芙娜(Valrhona)可可以上7款飲品都可以免費升級轉Tea Master燕麥奶‼️
‼️NEW‼️