-之前星期五,同朋友喺觀塘行街,揀咗間叫做Mini Friday嘅地方食晚飯,一入到去之後即刻覺得,呢間唔止係間西餐廳,係食物性價比好高嘅必食餐廳。 ▶️田園沙律◀️一開始上嘅菜色系田園沙拉就已經好勁,滿口嘅新鮮蔬菜,加埋少少檸檬汁,仲有D似爽口咁,真係越食越過癮。👍🏽▶️海膽醬炒意粉配鮑魚◀️點樣可以無點主菜呢?咁就直頭黎個海膽醬炒意粉配鮑魚啦!鮑魚肉質一流,好彈牙,每啖意大利粉都充滿海膽嘅味道,口感豐富,我成個人都爽到飛起來呀!🍝😋▶️芝士牛肉漢堡◀️最後,就係本店長期人氣之作 - 芝士牛肉漢堡!🍔 牛肉扒好厚肉,層次分明,而且佢與芝士嘅配搭就完美到無得輸,食落牛扒味香,再加埋啲薯條,真係飽到返屋企都唔洗食晚餐!食完呢三樣頂級西餐,已經覺得好飽好足,但係食物嘅味道令人上癮,好彷彿已經釘住我個胃,哈哈哈!點都要再返嚟再試下其他嘅餐點。 除咗食物之外,Mini Friday嘅環境舒適,服務員態度都非常親切。 我哋食嘢嘅時間都好enjoy,如果你都想試下新口味,好好食又有特色嘅餐廳,咁我誠意推介你去Mini Friday,保證令你有個難忘嘅用餐體驗。🎉😄🎉

▶️田園沙律◀️

▶️海膽醬炒意粉配鮑魚◀️