2024-08-03
今次同朋友搞聚會,嚟到左位於觀塘嘅Mini Friday。呢度嘅環境好chill,氣氛好和諧,食物質量又高又抵食,完全達到朋友們嘅要求👭🏻👫🏻😉。✨首先就配住個龍蝦海鮮湯開動啦!湯底富有滋味,加上海鮮嘅鮮甜,真係一流!再加上龍蝦肉爽口嫩滑,每一飲都有返尋味嘅感覺啊🦞😋。✨黎到主菜就有個檸檬牛油忌廉汁比目魚,啲魚肉鮮嫩適中,超juicy! 呢道菜配上檸檬牛油忌廉,酸酸甜甜,味道好開胃😍🐟🍋。✨而家餐廳仲有黑松露牛油焗田螺酥盒,好獨特嘅。啲田螺酥脆,有深厚嘅黑松露香,食落去真係好有層次感😊🍄。I喺Mini Friday,每一款菜式都係師傅誠意釀造,無論係火侯定配料都把握得好好。我哋嚟過之後就愛上咗呢度,一試難忘嘅美味啊😁👍。 你哋下次搞聚會,搵唔到地方嘅話就嚟呢度啦!Mini Friday,既舒適又好味,價錢又公道,超推呀👍。
I