2009-02-20
本住試下嘅心態, 行咗咁遠先嚟到呢度, 好彩基於偏僻嘅關係, 唔洗等位, 不過人流都幾多, d人食完就走, 唔錯!兩個人叫咗個$118三人餐9吋墨西哥批 嘩...我同男友都食到出哂汗....可能自己本身唔係好食得,肉就少咗d, 不過芝士真係幾多下, 批邊又脆, 不過好快個底就淋哂炸雞4件 真係好味到不得了, 勁juicy!好滑!勁脆皮!全部即炸!對我嚟講好食過kfc嘅雞, but kfc係食佢嘅香料, 又唔同咁講嘅, so男友仍然覺得kfc嘅比較好, 因呢度嘅一d都唔辣, 同得個咸味囉, anyway, 好味!不得不試!海鮮寛條麵 我們覺得唔夠味, 得個cream, 冇乜cheese, 同埋撈汁唔夠, 有d水味, 不過海鮮都算一般份量, 唔會少到離哂譜, 不過對我們嚟講冇下次粟米湯 幾多粟米嘅都, 味道還可以P.S. 以咁嘅價錢食到咁嘅野簡直impossible, 未試過囉, pizza叫個普通批都$118啦~so 我忍唔住帶埋外賣紙返去比屋企人睇, 一定要下次帶埋屋企人去食多次先得
兩個人叫咗個$118三人餐
粟米湯 幾多粟米嘅都, 味道還可以