2024-10-14
好耐無來旺角Moko商場,選左一間裝潢溫馨的餐廳食晚餐!環境尚算闊落,而且很貼心備用放袋位置!!Banoffee Creme Brulee PancakePancake 係呢間signature,呢個pancake係我喜歡的空氣感口感,再加上表面一層焦糖,再有吉士醬,甜甜地無得頂!仲有香蕉士多啤梨伴碟,口感豐富!旁邊都有Toffee Sauce可以融合一試,但我喜歡不加上去!Sea Urchin & Scallop Linguine海膽加海鮮忌廉汁嘅組合冇得輸,超creamy,意粉是扁身,每條麵都很掛汁,而且海膽同蟹肉份量比我想像中多!!值得試!Salmon Tacos (3pcs)Taco皮非常脆,牛油果醬加酸忌廉好夾,裡面也超多料,三文魚、椰菜、生菜、蕃茄莎莎,一口下去口感好豐富,也清新,可以作為開胃菜!薯條比較粗身少少,蛋黃醬也很配!Baileys & Cream 百利咖啡忌廉甜酒奶昔咖啡與baileys組合奶昔很少見,但喝下去頗好喝,咖啡味帶點點甜酒味,可以試一試!
環境尚算闊落,而且很貼心備用放袋位置!!
Banoffee Creme Brulee Pancake
Sea Urchin & Scallop Linguine
Salmon Tacos (3pcs)
Baileys & Cream 百利咖啡忌廉甜酒奶昔
咖啡與baileys組合奶昔很少見,
但喝下去頗好喝,咖啡味帶點點甜酒味,可以試一試!