2023-07-12
BreadTalk麵包新語 23周年的大日子!BreadTalk 的鎮店之寶「鬆鬆麵包」,鬆軟麵包鋪滿啖啖豬肉鬆再配以獨家秘製醬料,令人一試難忘、一啖愛上!周年優惠,我買咗各一個俾屋企人一齊試吓!小歡鬆 Momoji /火辣小歡鬆 Fire Momoji軟綿綿的雲喱拿戚風蛋糕夾着秘製蛋黃醬,配上絲絲肉鬆,每一口都是甜鹹交錯的滋味!黑白配 Black Sesame Momoji / 花生麻薯配 Peanut Momoji軟綿綿的雲喱拿戚風蛋糕夾着Q彈拉絲的麻薯,配上香氣四溢的黑芝麻或花生,每一層都有唔同嘅質感! 售價:各$18而其他創意無限的優質手製麵包及蛋糕,例如「地震芝士土司」、「日式輕芝士蛋糕」、「熱情芒果慕絲蛋糕」等,多年來都一直深受客人愛戴今次蛋糕七七折優惠我仲買咗個芒果蛋糕一打開已經好香設計簡約得來好有質感!
周年優惠,我買咗各一個俾屋企人一齊試吓!
小歡鬆 Momoji /火辣小歡鬆 Fire Momoji
售價:各$18
今次蛋糕七七折優惠
我仲買咗個芒果蛋糕
一打開已經好香
設計簡約得來好有質感!