2024-03-22 12 瀏覽
呢度既粟米忌廉湯好好飲,忌廉湯滑得黎好香,夠晒creamy,香甜順滑!☪️呢度既小食同樣好食,Tortilla de Patatas係西班牙馬鈴薯蛋餅,口感軟綿軟腍,好香薯仔味蛋香;另外既Chorizo Bikini Sandwiches係烤三文治,入面有西班牙辣肉腸,加上滿滿既水牛芝士同埋墨西哥辣椒醬,香辣味美!✡️呢度既主食當然都好,Seafood Paella入面真係有唔同既海鮮,大蝦、蜆、魷魚、青口,鮮味十足,飯粒再配上蒜頭蛋黄醬,更加咸香⚛️午餐既甜品只需要加$38炸,真係好平好抵呀!我地就叫佐Churros,係炸西班牙油條配雪糕,再點啲榛子朱古力醬,又有肉桂砂糖,甜蜜滿滿!💟