回想起很多年前,第一次食Mos Burger 係喺朗豪坊店,令人回味!之後,最後一次係喺沙田店,那次個包好硬好難食!失望!後來知道沙田已關門大吉!今次再試葵芳 E間,感覺非常好!Nice!叫左「照燒牛肉漢堡」+「摩斯脆雞」+「士多啤梨鮮奶特飲」!夏日限定〜 好喜歡E杯「士多啤梨鮮奶特飲」!粉紅色!賣相好靚!上面嘅cream比較稀和軟身!不似Starbucks的cream咁濃同厚!都不錯!士多啤梨醬都好好味!味道方面偏向鮮奶味重些!混合士多啤梨甜甜的,不錯!杯底下有少少士多啤梨蓉!加$8,就可以飲到!抵!喜歡士多啤梨嘅一定要試試!好味!「照燒牛肉漢堡」$23〜生菜好多好新鮮!漢堡扒好味!照燒汁偏甜少少,加埋菜下面的沙律醬!perfect match! 好好味!麵包也軟熟!「摩斯脆雞」$22〜好香脆!醃得夠入味!雖然雞肶簿簿地!但有肉汁不會太乾!好味!全部加埋$53,食得飽飽的!好滿足!希望E間質素可以一直kept住咁就好了!店員好友善!收銀個女仔態度非常好!

夏日限定〜 好喜歡E杯「士多啤梨鮮奶特飲」!粉紅色!賣相好靚!上面嘅cream比較稀和軟身!不似Starbucks的cream咁濃同厚!都不錯!士多啤梨醬都好好味!味道方面偏向鮮奶味重些!混合士多啤梨甜甜的,不錯杯底下有少少士多啤梨蓉!加$8,就可以飲到!抵!喜歡士多啤梨嘅一定要試試!好味

• 照燒牛肉漢堡
  • 士多啤梨鮮奶特飲