2007-11-06 18 瀏覽
一寫再寫xtc本來我就覺自己冇heart的~不過...今日開這食評係因為早幾日再食士多啤梨sorbet時就發覺原來它都未算係我心坎中那杯茶。理由?因為我估當中部份的士多啤梨用上了較生的草苺,味道真係有點酸~像平時食佔了1/3面積係青色的草苺!>.<"""若然換了係那種紅得嬌艷玉滴的草苺不知sorbet味道會如何呢!?或者咁樣部份人會覺得甜~嘻...但我喜歡^^v紅色的苺類來說...食了這麼多次值得我再encore我會揀raspberry同summer edition的"仲夏嘉年華"!真係有很真實的果汁感覺。^^一直都一買再買xtc係因為適合唔太熱衷忌廉感但又追求原汁原味的我。喜歡sorbet的朋友仔xtc會係一個唔錯的選擇;喜歡又輕又滑像haagendazs的口感咁我會投da dolce同gusto!多謝收睇XD
一寫再寫xtc本來我就覺自己冇heart的~不過...

多謝收睇XD