2024-08-21
又嚟咗我嘅最愛韓燒店啦炑八厚切五花腩 $138呢個係招牌人氣之選!基本上黎到都要叫!性價比超高又好食!店員又會幫手教我哋燒!五花肉肥瘦分明配埋泡菜生菜一齊食,簡直冇得頂!呢個價錢真係要食盡佢!蔥蒜牛五花(10件) $138佢嘅大細適中非常容易燒! 本身已經做過調味!就算唔配任何汁醬都非常好食!肉香濃郁,外脆內軟!冇睇錯真係外脆內軟!只要燒到外表微焦就岩岩好大八爪魚(1隻) $98八爪魚用韓式辣醬醃過 食落口,亦唔會太辣 亦都好容易燒 肉質爽滑泡菜煎餅 $98黎到炑八除左食燒肉之外,佢地handmade 嘅野都係非常出色!今次試下泡菜煎餅!果然冇令小編失望!調味恰到好處唔會因為泡菜而太鹹!口感除左蛋香仲有五花肉!口感口味都唔會單調!少少油脂感食落更香!唔會太辣唔會太鹹!小編重度推薦!韓國水冷麵 $88又係小編嘅另一嘗試!水冷麵非常多! 麵質會有少少Q彈!小編建議全部醋混入一齊食!就算溝晒都唔會好酸!配合冰冰涼涼嘅水冷麵!既解膩有消暑!小編應該次次都會想叫水冷麵食青檸梳打 $38青檸梳打勁解油膩 薄荷荔枝梳打 $38薄荷味好濃郁 同時又保留到荔枝嘅香味韓式紅蝦(3隻) $88紅蝦好大隻 入
炑八厚切五花腩 $138
青檸梳打勁解油膩
薄荷荔枝梳打 $38
薄荷味好濃郁 同時又保留到荔枝嘅香味
韓式紅蝦(3隻) $88
紅蝦好大隻 入邊燒嘅時候啲蝦味勁香 肉質食落口非常彈牙新鮮,未食過韓式紅蝦嘅可以試吓