(非會員)
2008-01-03 5 瀏覽
遲左上黎report, 話說我生日都係12月21號架啦... 不過一直都唔得閒report但唔緊要, 我仲好記得果餐飯, 我同bf都食得好開心話說我一直以來都未黎過呢間餐廳, 所以就同bf講今年生日不如上黎食飯啦! 咁佢就差不多一個月前打去book位, 都話唔肯定有窗口位架啦.. (我已經有少少唔開心) 不過到左果日, 本來佢都畀到一張窗口位我地, 但果張台實在好似"夾硬"擺係度咁, 好逼, 咁岩我地見出面outside有位, 就問waitress我地可唔可以坐出去, 佢話可以但若然食食下落雨就唔可以返黎坐返呢張台, 但我地都冇理, 但好好彩食成餐飯一滴雨都冇落到食方面, 我地叫左1) 肉眼扒(不過唔記得全名) --- 正! 2) 羊扒(都唔記得名) --- 我冇食到, bf話"得"3) 3隻蠔--- bf係蠔怪, 3隻唔同, 係個靚仔waiter介紹, bf話"正, 冇介紹錯"4) 泰式併盆--- 我同bf都覺得整體都好味另外, bf叫左杯gin tonic, 佢話呢度飲抵過出去bar飲, 佢話價錢差不多, 但大杯好多喎!!
但唔緊要, 我仲好記得果餐飯, 我同bf都食得好開心

食方面, 我地叫左

1) 肉眼扒(不過唔記得全名) --- 正!
2) 羊扒(都唔記得名) --- 我冇食到, bf話"得"
4) 泰式併盆--- 我同bf都覺得整體都好味