2022-06-20
絕對係我嘅comfort food🤟🏻🤟🏻 不論新舊account都要推一次。每次返親紅磡 必食刀削麵🕺🏻🧡————————————————————————🔸麻辣手撕雞冷刀削麵🔸$50好大一碗 不論麵條、餸菜、醬料都份量十足。我自己鍾情於又粗又有口感嘅麵條,呢度嘅手功刀削麵就正合我意,滑溜有𡁻勁😌🙌🏻每一條麵都裹滿咗辣油、麻醬,餸菜亦充分分佈在每一口 啖大滿足🤤不嬲食開熱拌,見天氣熱 轉食冷刀,心理作用上更加煙韌彈牙。同埋更加開胃,應該多加咗醋調味#手撕雞🐥 係我嘅標配餸菜,不過佢就唔係一絲絲嘅,而係一坨一坨的😂但都冇阻我對佢嘅忠誠,又滑又有雞味,拌勻左醬汁之後又juicy😘❣️我嘅基準係嗌小麻小辣,已經夠我麻嘴唇同出汗😬🌶食唔食得辣都好,都建議佢啲撈刀加咗辣惹味好多。🌟評分: 10/10————————————————————————[總括而言]呢間嘅撈刀醬料formula,對我嚟講係perfect池的(🧡x100。要留意嘅係佢啲蒜啊辣油啊真係比得好足,淡口味人士不宜食用🙅🏻♀️ 環境方面係會差啲,繁忙時間超級受附近嘅上班族同中、大學生歡迎,餐廳又極落力做生意,原本已經唔鬆動嘅座位,喺
————————————————————————
🔸麻辣手撕雞冷刀削麵🔸$50
好大一碗 不論麵條、餸菜、醬料都份量十足。
不嬲食開熱拌,見天氣熱 轉食冷刀,心理作用上更加煙韌彈牙。
同埋更加開胃,應該多加咗醋調味
我嘅基準係嗌小麻小辣,已經夠我麻嘴唇同出汗😬🌶
食唔食得辣都好,都建議佢啲撈刀加咗辣惹味好多。
🌟評分: 10/10
————————————————————————
[總括而言]
環境方面係會差啲,繁忙時間超級受附近嘅上班族同中、大學生歡迎,餐廳又極落力做生意,原本已經唔鬆動嘅座位,喺疫情底下更加要縮埋個人嚟食嘢😅 所以建議做到嘅話,外賣會最理想。