2020-06-16
Isaac Toast 其實食過好多次,無論係响韓國食定依間香港首間分店,每次食都好滿足!沙田分店食過幾次,一開始去真心多人排隊排到傻。到依家開舖過咗半年,終於叫做正常啲,不過依然多人。今日專登早少少10:30 嚟到,唔算食飯嘅peak hour,一入去大概3-4個人食/等緊餐。不過order完坐低無耐就又有幾個人同幾批學生入嚟,我食完大約11:15走時舖頭都坐滿咗大半,如果係想坐低慢慢食嘅最好早啲嚟。今日食我的最愛 MVP辣雞toast,除咗有Isaac signature 甜醬外又加少少辣醬,係我好鍾意嘅組合,响韓國時我通常都係食依個。吐司即叫即做,攞上手時熱辣辣,正!Isaac 個醬好食就不嬲架啦,啲椰菜絲又爽口,加埋塊辣雞肉真係好開心,間唔中食個開心早餐真係好享受。另外要咗杯Americano,杯咖啡就相對唔太好。睇comment 通常啲人都係飲smoothie 或者朱古力,但我個人唔太鍾意smoothie,今日又唔太餓唔想飲朱古力,所以諗住飲最穩陣嘅Americano,點知出事。講真,咖啡無咩咖啡味,得個苦字,$28一杯Americano 嚟講真心唔太值。所以食物我係4粒星,
所以食物我係4粒星,扣一粒星响杯咖啡度,但啲吐司真心好味。員工服務態度亦好好,落order 前都會先幫你探熱。Overall 好評。
Poster 都係韓文,好似去咗韓國朝聖咁
10:38 落order, 食完大概11:15。走時舖頭開似多人