2015-08-10
其實我真係好鍾意食譚仔,我可以成日都食,一個星期食三四次都唔會厭! 未試過係Open Rice 寫食評,今日決定試下寫! 今日星期六約左一班同學去行街,血拼完想食D野醫肚,我地行行下見到有間譚仔,我二話不說拉左我D friend入去! 我叫左豬膶牛肉中辣,好鍾意譚仔d麻辣湯底,d豬膶同牛肉好滑嫰,一d都唔老。我地仲叫左皮蛋同蒜泥白肉。咁啱今次隻皮蛋係溏心,加上佢個隻好特別ge 麻辣醬汁,真係食落好頂癮,大家都爭住食! 至於個蒜泥白肉都好好食,我好鍾意每一嚿腩肉都hi好多蒜咁食! 雖然食完個口好大陣蒜味,但太好食啦真係!!!!!食譚仔當然要叫返杯凍野飲! 但杯野真係好多冰haha!!!!! 下次一定叫少冰!!!!!! 下次會叫多d friend黎食女! 叫曬全部餸食餐譚仔放題!!!!!!!!!!!!!