2018-07-18
平時都唔會打食評 但今次真係要之前聽朋友講試過這間餐廳, 有多款生蠔可以選擇, 而且還有青口和海鮮. 所以和男朋友一齊來試下LA. 可惜, 最後是失望而回.人人話食生蠔係用白酒來配對, 打算叫兩杯白酒來試, 員工說沒有酒賣, 當場掃興.先講生蠔, 可能同一時間有很多枱落單, 我們落了單等了很久才有生蠔上枱, 叫了愛爾蘭Majestic, 和一些法國蠔, 但是餐廳員工不夠細心, 我們食蠔的過程中, 發現有好多蠔殼碎, 而且D 蠔不夠凍之後有叫了白酒煮青口, 打算熱食海鮮一定無問題…. 食落發覺有D 青口係唔新鮮無開口, 有D雖然開左口, 並不是全部青口都是最完汁完味, 完全唔合格. 如果明知係唔新鮮的野仍要攞出來賣, 不明白公司怎樣做生意, 影衰自已餐廳的招牌!最後叫了Risotto, 打算填飽個肚就算. 男朋友和我一食, 就知道Risotto 完全唔係煮,感覺係用微波爐即刻叮熱現成的野上菜. 我們去過不同的餐廳食Risotto, 未試過有一間係落完單10分內就可以上枱給客人供用. 如果係現成的野, 我們都不需要特登來這間餐廳花錢來食Risotto才能填飽個肚, 非常失望.Would
Would expect better quality for the price we paid. Never will I come to this restaurant
again !!! End of.