2022-12-27
.頗有驚喜的一頓午餐!總評:可以再encore,也會推薦朋友!點了$788 for two 的lunch set另加甜品和飲品,最終埋單$550一個人!價錢算係合理,但對男士來說,份量就有點細!前菜是油甘魚和生牛肉!兩個都做得很好,尤其是油甘魚的醬汁,有發揮到appetiser 的作用!主菜嘅和牛三文治,我點了七成熟,覺得剛剛好,而麵包質地,亦是做得夠香脆鬆軟,接近完美!另一個主菜,係佢哋嘅signature Dish燒八爪魚,外面燒得香濃,肉質嫩滑多汁,值得再食!不過,佢嘅甜品只有三個選擇,全部試過,遠遠不及他的前菜及主菜,下次唔會再叫!.🔻.#ymdloveeating #ymdlovecooking #ymdlovehongkong#ymdhongkongstyle #ymdishere #ymdfood #ymdrestaurant
頗有驚喜的一頓午餐!
總評:可以再encore,也會推薦朋友!
點了$788 for two 的lunch set
另加甜品和飲品,最終埋單$550一個人!
價錢算係合理,但對男士來說,份量就有點細!
前菜是油甘魚和生牛肉!
🔻