2020-12-16 127 瀏覽
Openrice d相靚咁多,圖文不符到連隻餐碟都呃我! 如果唔係就黎限聚 搵唔到餐廳食飯, 真係唔可以再走入呢幢大廈!持平d講,呢間真係好啱打卡,一開Lift門就有個好靚嘅花花牆,同埋胡桃鉗子畀人影相。枱椅,燈飾同枱上嘅擺設都有心思,設計好夾。本身都諗住旺角Cafe質素係差dd ,不過飲品上到黎,都OK喎! 薄荷朱古力同埋榛子朱古力咖啡,不過不失,係咖啡無咖啡味但ok嘅。但食物質素真係... 焗芝士西蘭花,ok! 芝士夠味,不過應該焗果陣有d倒汗水,西蘭花浸住左d水咁,但還好跟住Main叫左蝦意粉,某d 意粉未熟透硬d,但還可以,不過味道唔夠,汁又好稀,食落無咩味... 蝦就食到係爽口, 不過就係白灼蝦嘅味。上碟方面 同之前d相 用西餐大邊嘅碟 完全唔同,打卡餐廳都變左茶記上菜。最嚴重係呢碟小食,明太子多士配黑松露炒蛋。遠睇ok,認真一望,炒蛋仲有d蛋汁(?) 定係加左水(?) 大家食完第一啖,都係話,佢真係唔識架喎! 個friend就食兩下唔敢再食,我就為左唔好浪費食物,就食埋佢la, 諗住夾埋做炒蛋多士,點知明太子同松露蛋係一d都唔夾! ❗食完喺mk行左陣, 肚痛,淨係我肚痛..
Openrice d相靚咁多,圖文不符到連隻餐碟都呃我!

❗食完喺mk行左陣, 肚痛,淨係我肚痛... 所以個炒蛋係真係唔熟....

除此之外,衞生整體ok, 但係隻叉係油淋淋... 所以覺得唔乾淨

真係不可一不可再