2016-11-23 214 瀏覽
New York 之夜就由呢個門口開始 ;;牆身同內在怖置都將NEW YORK街頭呈現眼前位置寬敞 紅色沙發椅 我大愛重點推介4款 :芥末柚子梳打芥末味既飲品真係第一次飲 幾清新 但真係要落力搞拌 味道先出 balance 梳打水既甜黑松露薯條 薯條 係new york必食 黑松露唔係人人最接受 但呢款秘製既黑松露醬好香 襯埋香脆既薯條 prefect match!煙三文魚沙律首先呢款係大碗沙拉 玫瑰造型既煙三文魚當然係相機食先既菜式 煙三文魚好足料 切片後依然好大塊 加左芝士粉令沙拉生色不少血色瑪莉的代表作 呢款相信就係party之選 除左影相之外 串燒如burger/腸仔/蝦/菠蘿等足4-5人份食光後 再倒出bloody mary 大家share bloody mary 味道有點似蔬菜汁 個人不太愛 Overall 硬件軟件都做得好出色 想去New York走返轉 就一定要上來啦!!
New York 之夜就由呢個門口開始 ;;
牆身同內在怖置都將NEW YORK街頭呈現眼前