2010-07-01 5 瀏覽
哩日心思思想食腸粉, 得知公司附近有粥店, 應該有腸粉吧.睇左一睇, 就要左牛肉腸.我自己覺得腸粉拉得麻麻地滑. 個面有d 窿窿, 食落冇滑口既感覺用木筷夾起都幾易散牛肉冇牛味. 亦都冇蔥, 芫茜之類既香味. 有點失望豉油亦怪怪的, 比平時酒樓食開既豉油冇咁甜.所以今次經歷只屬一般上黎睇完食評位位師兄都話炸兩好掂上次咳食唔到炸野所以冇叫, 睇黎下次一定要一試了! 就當比多次機會你!另外之前都黎過食lunch. 每人叫碟餸約$35, 白飯任裝不過d 碗有d 都幾爛, 竟然可以o係個碗中間穿個窿. 真係好神奇d 餸幾大碟, 又幾多選擇, 味道都唔差.記得滑蛋蝦仁d 蛋幾滑, 但係碟底唔知點解成灘水浸住d 蛋咁...飯就麻麻地, 煮得過林, 係咪唔想人地去添飯?環境方面, lunch 咁多人都係坐露天位, 台台凳凳都斜, 麻麻地舒服. 大熱天時真係唔好搞
哩日心思思想食腸粉, 得知公司附近有粥店, 應該有腸粉吧.
睇左一睇, 就要左牛肉腸.
用木筷夾起都幾易散
牛肉冇牛味. 亦都冇蔥, 芫茜之類既香味. 有點失望
豉油亦怪怪的, 比平時酒樓食開既豉油冇咁甜.
所以今次經歷只屬一般

上黎睇完食評位位師兄都話炸兩好掂

d 餸幾大碟, 又幾多選擇, 味道都唔差.
飯就麻麻地, 煮得過林, 係咪唔想人地去添飯?
2010-06-12
$10 (早餐)