2022-06-01
📍𝑈𝑝𝑝𝑒𝑟 𝑑𝑒𝑐𝑘 < 𝐴𝑛𝑛𝑖𝑣𝑒𝑟𝑠𝑎𝑟𝑦 𝑐𝑒𝑙𝑒𝑏𝑟𝑎𝑡𝑖𝑜𝑛 > 位於𝑇𝑢𝑛𝑔 𝐶ℎ𝑢𝑛𝑔 𝑆ℎ𝑒𝑟𝑎𝑡𝑜𝑛 𝐻𝑜𝑡𝑒𝑙 🏨 內的美式扒房 今次我哋係坐窗口位置 正對住海旁 感覺好𝑐ℎ𝑖𝑙𝑙好舒服🥰 ------------------------------ 𝑆𝑡𝑎𝑟𝑡𝑒𝑟𝑠: 𝑀𝑎𝑟𝑦𝑙𝑎𝑛𝑑 𝑐𝑟𝑎𝑏 𝑐𝑎𝑘𝑒 馬里蘭州蟹肉薯餅 🦀 𝐻𝐾𝐷148 𝑂𝑦𝑠𝑡𝑒𝑟𝑠 生蠔🦪 (6 𝑝𝑖𝑐𝑠) 𝐻𝐾𝐷 200 𝑠𝑡ℎ (𝐼 𝑓𝑜𝑟𝑔𝑜𝑡) 𝑀𝑎𝑖𝑛: 𝑇𝑎𝑔𝑖𝑎𝑡𝑒𝑙𝑙𝑒卡津煙薰排骨 𝐻𝐾𝐷178 𝑇ℎ𝑒 𝐴𝑚𝑒𝑟𝑖𝑐𝑎𝑛 𝐵𝐿𝑇 美國𝐵𝐿𝑇🍔 𝐻𝐾𝐷 178 𝐷𝑒𝑠𝑠𝑒𝑟𝑡 🍮: 𝑁𝑒𝑤 𝑌𝑜𝑟𝑘 𝐶ℎ𝑒𝑒𝑠𝑒 𝑐𝑎𝑘𝑒 紐約芝士蛋糕🧀 ------------------------------ 𝑀𝑎𝑟𝑦𝑙𝑎𝑛𝑑 𝑐𝑟𝑎𝑏 𝑐𝑎𝑘𝑒 𝑖𝑠 𝑚𝑦 𝑓𝑎𝑣𝑜𝑢𝑟𝑖𝑡𝑒 𝑐𝑜𝑢𝑟𝑠𝑒 𝑜𝑣𝑒𝑟 𝑡ℎ𝑒 𝑑𝑖𝑛𝑛𝑒𝑟🦀 . 𝐼𝑡 𝑖𝑠 𝑚𝑎𝑑𝑒 𝑜𝑓 𝑓𝑢𝑙𝑙 𝑜𝑓 𝑐𝑟𝑎𝑏 𝑚𝑒𝑎𝑡, 𝑤ℎ𝑖𝑐ℎ 𝑎𝑙𝑠𝑜 ℎ𝑎𝑠 𝑎 𝑔𝑟𝑒𝑎𝑡 𝑡𝑒𝑥𝑡𝑢
< 𝐴𝑛𝑛𝑖𝑣𝑒𝑟𝑠𝑎𝑟𝑦 𝑐𝑒𝑙𝑒𝑏𝑟𝑎𝑡𝑖𝑜𝑛 >
𝑆𝑡𝑎𝑟𝑡𝑒𝑟𝑠:
𝑀𝑎𝑖𝑛:
𝑇𝑎𝑔𝑖𝑎𝑡𝑒𝑙𝑙𝑒卡津煙薰排骨 𝐻𝐾𝐷178
𝐷𝑒𝑠𝑠𝑒𝑟𝑡 🍮:
𝑁𝑒𝑤 𝑌𝑜𝑟𝑘 𝐶ℎ𝑒𝑒𝑠𝑒 𝑐𝑎𝑘𝑒 紐約芝士蛋糕🧀
𝑀𝑎𝑟𝑦𝑙𝑎𝑛𝑑 𝑐𝑟𝑎𝑏 𝑐𝑎𝑘𝑒 𝑖𝑠 𝑚𝑦 𝑓𝑎𝑣𝑜𝑢𝑟𝑖𝑡𝑒 𝑐𝑜𝑢𝑟𝑠𝑒 𝑜𝑣𝑒𝑟 𝑡ℎ𝑒 𝑑𝑖𝑛𝑛𝑒𝑟🦀 . 𝐼𝑡 𝑖𝑠 𝑚𝑎𝑑𝑒 𝑜𝑓 𝑓𝑢𝑙𝑙 𝑜𝑓 𝑐𝑟𝑎𝑏 𝑚𝑒𝑎𝑡, 𝑤ℎ𝑖𝑐ℎ 𝑎𝑙𝑠𝑜 ℎ𝑎𝑠 𝑎 𝑔𝑟𝑒𝑎𝑡 𝑡𝑒𝑥𝑡𝑢𝑟𝑒 (𝑠𝑜𝑓𝑡 𝑖𝑛𝑠𝑖𝑑𝑒 𝑏𝑢𝑡 𝑐𝑟𝑖𝑠𝑝𝑦 𝑎𝑡 𝑡ℎ𝑒 𝑜𝑢𝑡𝑠𝑖𝑑𝑒)😍 𝑂𝑛𝑒 𝑜𝑓 𝑡ℎ𝑒 𝑠𝑖𝑔𝑛𝑎𝑡𝑢𝑟𝑒𝑠 𝑤𝑜𝑢𝑙𝑑 𝑏𝑒 𝑡ℎ𝑒 𝑚𝑎𝑛𝑔𝑜 🥭 𝑠𝑎𝑙𝑠𝑎 𝑡𝑜𝑝𝑝𝑖𝑛𝑔 𝑎𝑛𝑑 𝑠𝑚𝑜𝑘𝑒𝑑 𝑐ℎ𝑖𝑝𝑜𝑡𝑙𝑒 𝑠𝑎𝑢𝑐𝑒 𝑤ℎ𝑖𝑐ℎ 𝑡𝑎𝑠𝑡𝑒𝑠 𝑎 𝑏𝑖𝑡 𝑠𝑜𝑢𝑟 𝑎𝑛𝑑 𝑠𝑖𝑚𝑢𝑙𝑎𝑡𝑒𝑠 𝑡ℎ𝑒 𝑎𝑝𝑝𝑒𝑡𝑖𝑡𝑒. ☺️
𝐵𝑒𝑖𝑛𝑔 𝑎 𝑏𝑟𝑒𝑎𝑑ℎ𝑜𝑙𝑖𝑐 (100%麵包控), 𝐵𝐿𝑇 🥪 𝑖𝑠 𝑎𝑙𝑤𝑎𝑦𝑠 𝑚𝑦 𝑓𝑎𝑣. 𝑇ℎ𝑖𝑠 𝐴𝑚𝑒𝑟𝑖𝑐𝑎𝑛 𝐵𝐿𝑇🇺🇸 𝑖𝑠 𝑜𝑛𝑒 𝑜𝑓 𝑡ℎ𝑒 𝑏𝑒𝑠𝑡 ℎ𝑜𝑚𝑒𝑚𝑎𝑑𝑒 𝑏𝑢𝑟𝑔𝑒𝑟𝑠 𝑡ℎ𝑎𝑡 𝑖 ℎ𝑎𝑣𝑒 𝑒𝑎𝑡𝑒𝑛 𝑏𝑒𝑓𝑜𝑟𝑒. 𝐼𝑡 ℎ𝑎𝑠 𝑙𝑎𝑣𝑖𝑠ℎ 𝑖𝑛𝑔𝑟𝑒𝑑𝑖𝑒𝑛𝑡𝑠 𝑖𝑛 𝑡ℎ𝑒 𝑏𝑢𝑟𝑔𝑒𝑟 𝑠𝑢𝑐ℎ 𝑎𝑠 𝑏𝑒𝑒𝑓 𝑝𝑎𝑡𝑡𝑦, 𝑏𝑎𝑐𝑜𝑛🥓 , 𝑓𝑟𝑖𝑒𝑑 𝑜𝑛𝑖𝑜𝑛𝑠 🧅 , 𝑐ℎ𝑒𝑑𝑑𝑎𝑟 𝑐ℎ𝑒𝑒𝑠𝑒 🧀 𝑒𝑡𝑐𝑐𝑐. 𝐼 𝑐𝑎𝑛𝑡 𝑒𝑣𝑒𝑛 𝑐𝑢𝑡 𝑖𝑡 𝑖𝑛𝑡𝑜 𝑡𝑤𝑜 𝑑𝑒𝑐𝑒𝑛𝑡 𝑝𝑖𝑐𝑠 𝑠𝑖𝑛𝑐𝑒 𝑖𝑡'𝑠 𝑎 𝑏𝑖𝑡 𝑜𝑣𝑒𝑟𝑓𝑙𝑜𝑤𝑖𝑛𝑔 ℎ𝑎ℎ𝑎ℎ𝑎𝑎𝑎🤣( 𝑖 𝑙𝑜𝑣𝑒 𝑖𝑡 𝑡ℎ𝑜𝑜𝑜𝑜𝑜)
𝑅𝑒𝑣𝑖𝑠𝑖𝑡: 𝑦𝑒𝑠🙌🏻
推介大家有𝑐𝑒𝑙𝑒𝑏𝑟𝑎𝑡𝑖𝑜𝑛 嘅時候都可以去 環境舒適 而且高食物質素😋