2015-03-01 2401 瀏覽
聽聞銅鑼灣開咗分店已久,今日出開銅記即管試試。。中午1點3左右去到竟然唔駛等幾多位吓,侍應態度都ok nice..我同朋友冇叫到熱門嘅綠茶心太軟同墨魚意粉,而係試佢個all day breakfast: 叫咗腸仔,煙肉,牛油果蓉同牛角包等。其中腸仔最好味~之後嗌咗個雞肉意大利飯。。本人一向鍾情risotto, 嗌個最平嘅試吓。。一嚟到就覺得好靚,賣相有驚喜雞脾同雞胸雖然睇落mini,但其實份量都夠,有微辣但可以接受 ,都幾惹味。。意大利飯有好香芝士味,中間拌咗啲蕃茄碎,口感唔錯,兩個人share都夠食最後叫甜品,我哋揀咗一輪決定唔要窩夫/鬆餅 (怕滯),而係要奶凍。4款奶凍個名都好吸引,柚子/荔枝我哋都想試,但最後都係揀咗最傳統嘅櫻花草莓奶凍最初睇佢細細杯以為好輕巧,點知食完我同我個fd都飽到唔識郁😆雪糕同底層mousse士多啤莉味濃,脆脆似曲奇,唯獨冇咩櫻花味😅整體嚟講我覺得都值得推介嘅,有機會都會再幫襯,試吓其他甜品
幾多位吓,侍應態度都ok nice..

最後叫甜品,我哋揀咗一輪決定唔要窩夫/鬆餅 (怕滯

櫻花草莓奶凍

整體嚟講我覺得都值得推介嘅,有機會都會再幫襯,試吓其他甜品
2015-03-01
櫻花草莓奶凍