2019-09-17 36 瀏覽
今晚來到旺中帶靜的梭椏道,跟朋友吃個便飯,這間cafe幾多得意小擺設,吸了我們來試試。雙色芝士焗雞翼:餓底是雞翼控,見有幾款雞翼就點了一款試下,雞翼幾大隻,芝士好濃厚,仲有啲沙律醬調味,吃完胃口大開。龍蝦汁海鮮意大利飯:意大利飯煙韌,有青口大蝦帶子魷魚圈,每一口飯都有海鮮,幾足料,龍蝦汁味道濃郁,好夠味。香辣蒜片蟹肉意大利粉:怕辣的朋友只嘗了一口,這碟基本上是餓底KO的,少少辣辣地,蒜香四溢,配上鮮味蟹肉,惹味之選!Latte&朱古力:這cafe以立體拉花聞名,但朋友是型格人士,餓底不好意思要她面對咁可愛的飲品,於是叫了普通的latte&朱古力,下次再來點立體拉花飲品吧