2021-09-22
住大圍咁耐都唔知有間日式燒肉店,於是約埋屋企人一齊去試吓!特登book平日冇咁多人去食!雖然餐廳都有限時,但職員解釋如果唔full就可以繼續坐!好彩果日都唔需要我地交枱,可以enjoy一下個dinner!服務都真係幾好!首先會有職員跟進一張枱,講解餐牌同優惠,其間都唔厭煩我哋問咗好多問題!最後我哋揀咗餐廳主打嘅熟成牛同埋拼盤!上枱時職員會細心介紹點樣燒同埋食嘅次序,邊款配料搭邊款牛肉,今次真係漲知識,平時喺出面食真係完全冇理會到呢啲!平時少飲酒嘅我哋都試埋清酒(因為支裝有8折,覺得幾抵😝)由於對清酒冇乜認知,所以詢問左職員邊款清酒易入口!(最後揀左支雪女神,易入口 帶有果香 都幾有層次感!)最後先知多次service我地既係靚女經理,咁啱次次舉親手同問問題都係佢應我哋😆整體而言:餐廳環境有置身於日本嘅感覺!對於食物及服務質素非常讚賞👍🏻
最後我哋揀咗餐廳主打嘅熟成牛同埋拼盤!
整體而言:餐廳環境有置身於日本嘅感覺!
對於食物及服務質素非常讚賞👍🏻