2022-05-29
📍 📍 小包包 (銅鑼灣)銅鑼灣京士頓街9號Fashion Walk 地下H1號舖餐廳都幾大下,係open kitchen,另有露天座位感覺好似外國啲cafe,內外都坐得舒服!而且平日既lunch menu 抵食,3個小食加個包都係138👉LB Caesar😋😋😋.8/5原來係豆豉鯪魚油麥菜,沙律面頭有d炸蒜碎,食落鹹香,係幾特別既😋👉Truffle Fries 黑松露薯條😋😋😋.5/5黑松露沙律醬,另外有魯肉香菇醬係面,呢個薯條很大份,黑松露很香很突出。另外3款小食擇其一SEAWEED POPPERS or SHRIMP TACOS o/ CHICKEN POPPERS (2 pes)我揀左👉 SEAWEED POPPERS😋😋😋.5/5即係手打墨魚丸面頭有啲紫菜,另外配黑蒜醬,個醬酸酸甜甜的幾開胃Main 👉 Pork Belly Bao 招牌豬腩包😋😋😋😋/5慢煮豬腩肉,大蔥紫蘇菜沙律,芝麻醬,海鮮茄汁,個包係中式甜甜地嘅饅頭,個包好軟熟,而個豬腩肉肥瘦適中,好香口,外層香脆,入面入口即溶好腍,而且好多肉汁,加芝麻醬幾好味😋😋回頭:yes,食物高質,性價比高,但想試埋雪糕包😋😋😋
📍 📍 小包包 (銅鑼灣)
銅鑼灣京士頓街9號Fashion Walk 地下H1號舖
👉LB Caesar
😋😋😋.8/5
👉Truffle Fries 黑松露薯條
😋😋😋.5/5
黑松露沙律醬,另外有魯肉香菇醬係面
,呢個薯條很大份,黑松露很香很突出。
另外3款小食擇其一
我揀左
👉 SEAWEED POPPERS
😋😋😋.5/5
Main
👉 Pork Belly Bao 招牌豬腩包
😋😋😋😋/5
回頭:yes,食物高質,性價比高,但想試埋雪糕包😋😋😋
#kermit食在銅鑼灣
#kermitweekdayslunchset