2011-07-30
食過一次的德國菜, 因為太好味而再來~ 因此也要食下食評原以為可以直接去到晚餐, 但可能是星期五的關係吧. 我們未到7 點去到, 侍應說我們只可以食兩小時, 否則就只好等到8:30 才食第2 round~由於有朋友要ot, 只好等到8:308:15pm 再去到, 沒等多久就有枱了. 坐了一會兒, 發現其他枱都唔係真係8:30 走....有點覺得俾人呃了...是夜叫了一個greek salad好喜歡沙拉中的芝士, 跟生菜一起吃時, 更帶出菜的鮮味~ 第2 道菜是細的香腸拚盤各式各樣的香腸, 味道一流. 食時再加上黃芥, 味道更正最後是..應該每一個人去到都會食的德國豬手熱吃真的不得了. 豬皮太脆, 有部份脆到食不到. 是扣分的一環~豬肉好香. 每人再叫了一杯野飲Summer treats, tropical mix. Yummy! 記得第一次去, 侍應會馬上送上面包, 但是夜則沒有~ 不知道為什麼~另外是整晚都放著十分大聲的英文歌....播歌是好事..但太大聲則變成了騷擾.........4個女仔, 3 道菜, 都食唔晒~!~!至於服務, 其實真的沒有什麼服務可言~ 可能只得1,2 位服
由於有朋友要ot, 只好等到8:30
是夜叫了一個greek salad 好喜歡沙拉中的芝士, 跟生菜一起吃時, 更帶出菜的鮮味~
第2 道菜是細的香腸拚盤 各式各樣的香腸, 味道一流. 食時再加上黃芥, 味道更正
最後是..應該每一個人去到都會食的德國豬手 熱吃真的不得了. 豬皮太脆, 有部份脆到食不到. 是扣分的一環~
豬肉好香.
每人再叫了一杯野飲 Summer treats, tropical mix. Yummy!
4個女仔, 3 道菜, 都食唔晒~!~!
至於服務, 其實真的沒有什麼服務可言~ 可能只得1,2 位服務生.....
點都好, 還是會再去的餐廳~