4天前
真正嘅隱世西餐,環境服務食物都好今次去咗觀塘海濱匯嘅Mano,環境非常好,野仲要好食🤤四重芝士pizza🍕:我見到好多人都話呢個好食,所以我就叫呢個,真心好食,芝士🧀好充足,非常香,個餅底好鬆軟,推介😘( $168 )10安士肉眼扒🥩:呢個有驚喜,要medium rare,佢真係煮得啱啱好,同埋都幾大件😋( $268 )Chicken salt薯條🍟:超級好食,好香脆,但😂( $48 )香蕉Nutella pizza:我見呢個人哋又係話必點😎香蕉朱古力一定夾,變埋Pizza仲正😆上面嘅棉花糖簡直係神來之筆⭐️成個有香甜味,但係唔會覺得係好甜,呢個都推介❤️($88 )同埋要讚吓佢哋嘅侍應,好好禮貌,幾好服務😘間餐廳嘅位置行返去地鐵10分鐘內都行到,附近街邊環境都幾幽靜,好適合拍拖👫因為行出去對面條馬路就係觀塘海濱,食完仲可以睇夜景😎呢間絕對會推介大家嚟食😋
今次去咗觀塘海濱匯嘅Mano,環境非常好,野仲要好食🤤
同埋要讚吓佢哋嘅侍應,好好禮貌,幾好服務😘