2018-06-26 57 瀏覽
係黃埔做完野,係附近搵野食,seach到依間就上去睇下,d侍應都係外國人,好nice,一於去試下兩個入揀左幾款野食highly recommend ~! 依個小食拼盤包括左水牛城雞翼、炸墨魚條、牛油果多士,每樣都好好味老闆話個雞翼係用左secret sauce,隻醬果然係好味,不過就有d辣,唔食得辣既我都算食到!而墨魚條炸得幾脆,入面就軟既,點埋醬尼食更正,而個多士都好味,牛油果醬好清新呀忌廉帶子意大利飯,個食做得幾好,汁都唔錯,不過帶子就咸左少少牛肉漢堡,塊牛有1cm咁厚,喜愛食肉既人實中意。塊肉為咗唔怕太熟而靭所以煎得唔太熟,入面都係紅色,對我尼講就太生喇。面個漢堡都烤脆左,好少食!薯條都好脆野飲都幾開胃
兩個入揀左幾款野食

野飲都幾開胃