2016-08-26
今日天氣唔錯, 決定自己在百忙中去 ENJOY 下 SUNSHINE. 去左 TOM BAR & GRILL 食.如果你唔介意熱小小既, 可以坐出去, 有 OCEAN VIEW SEAT, 不過......都係坐入去 SI 服D~ 佢呢度個個星期都有唔同既 MENU, 一般我都會食 SALAD (西餐 MA) 但係佢既石頭鍋飯係最好味既我今日叫左個 STEAK 其實 LUNCH 泥講都唔平, 未加一就 $168, 價錢既嘢見人見智啦, 開心就得啦~ 你地都應該見到張相, 等我形容下比你知有幾好食先~ 佢比較薄身, 我叫5成, 嘩, D 肉質 JUST FIT, 又唔 OVERCOOK, 我食到有SEA SALT 既, 不過唔太多, TASTY!! 加埋新鮮既薯條, 你話有幾好食呢~~ 下次我影埋個MENU比你地睇下啦~
佢呢度個個星期都有唔同既 MENU, 一般我都會食 SALAD (西餐 MA) 但係佢既石頭鍋飯係最好味既 我今日叫左個 STEAK 其實 LUNCH 泥講都唔平, 未加一就 $168, 價錢既嘢見人見智啦, 開心就得啦~
下次我影埋個MENU比你地睇下啦~