2017-02-15 4423 瀏覽
不經不覺喺華豐都度過左數十個中午,確實係No.1飯堂。之前未開始寫食評,冇相機食先嘅習慣,所以今次冇乜圖,但可以照同大家分享下😉坐位係奇奇怪怪,一張六人枱會安排你三個一排搭三個唔識嘅坐,相睇嘅格局...總之一定瘋狂搭枱坐到一個位都冇得剩為止。今日午餐嗌左個西蘭花炒牛肉,呢度不嬲全部即炒冇炒定,所以味道唔差。一般午餐$61包熱飲,凍飲加$3。其實嚟呢度最好係選擇多,有燒味有嗌餸有炒野甚至有拉麵食,是日/有營午餐呢張menu星期一至五都唔同,當然每星期再輪迴啦... 但始終係多野揀,同唔同人嚟食都總會揀到啱心水👍🏻我個人最多係嗌菜食,喺中環食晏一味得沙律,要食菜真係冇乜得揀,所以呢度係唔錯嘅選擇。推介👍🏻👍🏻 - 川味xx嘅野味道多數唔錯中伏😱😱 - 打芡上嘅餸最伏,例如滑蛋xx/粟米xx,個芡膠水咁樣;同埋千祈唔好嗌有雞柳嘅炒粉麵,難食到爆穩陣😇😇 - 炒菜、炒蛋燒味我好少嗌,無法品評🤷🏻‍♀️總結係會繼續嚟食飯,好過成日食茶記快餐🤘🏻
推介👍🏻👍🏻 - 川味xx嘅野味道多數唔錯
穩陣😇😇 - 炒菜、炒蛋
燒味我好少嗌,無法品評🤷🏻‍♀️
總結係會繼續嚟食飯,好過成日食茶記快餐🤘🏻