2021-04-12
之前行過覺得好似好靚,終於有機會入去試下~Spinach Mushroom Risotto with Portobello Mushroom ($88)
雖然佢個顏色望落去係過份地綠(有啲似抹茶),但味道係好食嘅。菠菜味唔算好濃,但幾香,仲加左好多芝士,所以啖啖都有芝士香🧀🤩 飯嘅軟硬度適中,而飯中間有個大啡菇同埋飯入面有mix埋雜菇,食落都幾有層次,口感唔錯~ 但整體嚟講如果可以乾身啲就會比較好!All Day Breakfast - Fry Up ($98)朋友形容為「我屋企可能整都差唔多」的all day breakfast~ 食材款式有7款,味道一般,比較重香草味~但佢有4 款all day breakfast,唔知其他款會唔會好食啲~