2022-11-01
今日食評✍🏻NOC @yoho mall試食指數⭐⭐⭐⭐️⭐️店舖衛生⭐⭐⭐️⭐️⭐侍應態度⭐⭐⭐⭐((每項5⭐️為滿分)) ·前日才食過Noc 的晚餐今日心思思想試吓早餐帶埋米豬去感受下Bb櫈算幾乾淨我用濕紙巾沒下就用得🤭其他店的bb櫈抹到我想死咁滯😵環境衛生十分滿意·QR code 落單職員送餐我哋點了(正名看單據)1️⃣berry yogurt 前日食完忘不Yogurt滑Mixed berry新鮮Bb(近1歲)都食咗幾啖😋2️⃣all day breakfast (+加多件薯餅)好靚好靚好蛋🍳炒得靚菇🍄焗得「恰如其分」腸煎得靚同熱Beacon🥓係我食過所有all day breakfast 最好的一個,唔會乾硬,有肉有肥夠juicy沙律菜🥬新鮮面頭露荀烚/煎(唔知邊個先)得好爽口鮮甜3️⃣配餐飲熱朱古力(少甜)飲過甜度減少但不影響朱古力香濃推介4️⃣配餐飲凍芒果🥭特飲反而呢個冇乜特別5️⃣追加ham & cheese croffle 好特別嘅配搭Cheese and ham加上waffle上醬汁香濃但唔咸Waffle外少燶脆內鬆軟高手6️⃣外賣chocolate danish & berry almond sc
NOC @yoho mall
試食指數⭐⭐⭐⭐️⭐️
店舖衛生⭐⭐⭐️⭐️⭐
侍應態度⭐⭐⭐⭐
((每項5⭐️為滿分))
前日才食過Noc 的晚餐
其他店的bb櫈抹到我想死咁滯😵
環境衛生十分滿意
QR code 落單
職員送餐
我哋點了(正名看單據)
1️⃣berry yogurt
前日食完
忘不
Yogurt滑
Mixed berry新鮮
Bb(近1歲)都食咗幾啖😋
2️⃣all day breakfast (+加多件薯餅)
好靚好靚好
蛋🍳炒得靚
菇🍄焗得「恰如其分」
腸煎得靚同熱
沙律菜🥬新鮮
面頭露荀烚/煎(唔知邊個先)得好爽口鮮甜
3️⃣配餐飲熱朱古力(少甜)
飲過
高手
scone
賣相吸引
我哋好少食完再外賣🥡回家
Noc 絕對可以留住我哋。。。嗰胃
Menu全日一樣
但都十分吸引我