2010-06-02 29 瀏覽
唔係朋友講起, 我都唔知記原來睇兩次戲, 都係黎呢間食, 都係交響情人夢 無辦法啦, 呢間舖頭個格局又靚又舒適, 營業時間又長, 食物質素又有返咁上下, 所以一睇完戲, 不其然會黎呢間食~上次係食完先睇, 太旺場, 等左一段時間, 好彩趕得切未開場. 今次係睇完先食, 可以慢慢黎 黎到都9點幾10點, 過左人山人海既食飯時間, 唔使等位就可以入去坐 串燒羊仔柳伴螺絲粉鮮茄汁香蒜蜜糖豬仔骨 (宵夜餐)芝士忌廉焗菠菜鮮蝦及磨菇飯1) 串燒羊仔柳伴螺絲粉鮮茄汁羊仔柳有少少羶, 可能因為我少食羊仔, 不過都好嫰, 就算羶都好味~ 但感覺份量較少.2) 芝士忌廉焗菠菜鮮蝦及磨菇飯芝士味不足, 磨菇飯幾特別, 有四五隻爽口大蝦3) 香蒜蜜糖豬仔骨 (宵夜餐)宵夜menu有佢, 所以係平d~~ 雖然係骨食落好d麻煩, 不過d味幾正, 皮仲好少少脆, 少少辣, 幾惹味服務員都好有禮貌, 我地冇叫其他飲品, 佢地成日幫我地斟水~~仲俾我地見到服務員拎心太軟俾壽星女個緊, 唱埋生日歌, 氣氛好好

串燒羊仔柳伴螺絲粉鮮茄汁
香蒜蜜糖豬仔骨 (宵夜餐)

1) 串燒羊仔柳伴螺絲粉鮮茄汁

2) 芝士忌廉焗菠菜鮮蝦及磨菇飯
芝士味不足, 磨菇飯幾特別, 有四五隻爽口大蝦

3) 香蒜蜜糖豬仔骨 (宵夜餐)

香蒜蜜糖豬仔骨
2010-05-31