2013-03-18
這餐廳從前來過還不算差, 這次幾個加拿大朋友回來, 便再去一試, 怎知卻換來從來未試過咁溉氣! 當晚6 時45分左右我們一坐下, 侍者便過來推銷300元一隻的北京填鴨,說要預定, 我們無所為便叫了, 再加其他小菜和湯等. 其中的抄蟮糊又喊又硬又細碟, 豆苗又好似抄唔透. 連白飯都喺凍嘅. 最後隻填鴨要成7:40分至到, 點知完全唔似剛燒好, 的肉好鞋同完全唔熱... 到8點正的時候, 竟然有位主任走過來叫我地埋單, 話首輪時間己到要交枱! 我地話隻鴨都未食完, 况且好遲至上, 佢竟然話可以打包給我們拿走! 我當時真的很怒但在朋友前不便發作, 於是便說我們一定要食完至走, 點知跟住再無人加水, 叫都冇人理, 條友重專登係後面行來行去, "支支尋尋". 後來我們便在8:30離去, 當時出便都冇人等位!這餐我們6人要1200元, 係我有史以來最不愉快的用餐经驗! 都唔知點投訢佢好!!nn