2023-03-18
難得星期六放假😉可以出街街,就去左旺角shopping 四圍行下👏👏👏,依家冇左口罩令,心癢癢的😂😂,所以就去左買手搖黎飲下🥳🥳🥳🥳🥳朋友推介話nuttea d野飲健康d👍👍,係用堅果奶整架,所以就黎左呢到啦😂😂一人一杯野飲,可以一路行一路飲,自由丫🥳🥳由於時間尚早既關係,我竟然買到每日限量100杯既伯爵朱古力堅果奶蓋($48,微糖,少冰),開心仔的,同埋點左杯粉紅莓好堅果奶蓋茶($47,微糖),nice😉😉😉個奶蓋好creamy ar ,係creamy 到可以用匙羹黎食架,仲要係配合番杯野飲既,伯爵朱古力配合既奶蓋係有朱古力味同朱古力粉架,而粉紅莓好堅果奶蓋茶既奶蓋係有埋個莓味同埋花生的,唔係一種奶蓋打天下,超有誠意的👏👏👏同埋呢,杯蓋上面仲有教學,有三個飲法,跟住飲,真係有三個feeling,好正正丫伯爵朱古力奶蓋個茶底好香淳既伯爵茶味又好夾個朱古力,最後將茶底同奶蓋mix埋,口味仲好香濃丫,強烈推介💓💓💓💓粉紅莓好堅果奶蓋茶係有果肉架,係食左一半既奶蓋,45度咁飲個茶底,好香莓味,唔會香精味既水果味,再mix埋個奶蓋好似飲緊士多啤梨奶咁,so nice,推介推介👍👍👍👍👍
一人一杯野飲,可以一路行一路飲,自由丫🥳🥳