2017-01-14 1084 瀏覽
本身放工之後應該上course,但導師臨時有事,咁就變左去覓食😋。荃灣區食西餐應該無咩人會覺得好,雖然小弟住附近,但其實都無咩信心😂。呢間位於老區嘅西餐廳,裝修都唔錯,似模似樣😂,唔係殘殘舊舊果種。可能因為同一條街有唔少食店,competition唔小。價錢好相宜,好多都under 一百蚊。我自己叫左個黑松露海鮮炒飯,加個雜菌湯。個湯唔錯,幾有質感同香味,但淡左少少。十元好似有啲唔抵🤔😂個黑松露海鮮炒飯👍🏻黑松露香味幾有,唔會太salty,唔似某啲salty到死嘅炒飯因爲無咩料要整到咁。但略嫌飯唔夠乾,算香口嘅。啲海鮮就好一般,唔係好特別。最後叫左個牛舌,supposed係應該有蜜糖芥末醬,如果加埋我相信會好食好多。不過如有所見啦,淨係得左上果少少🙄。不過佢係好夠熱,相信係即叫即整。

個湯唔錯,幾有質感同香味,但淡左少少。十元好似有啲唔抵🤔😂
個黑松露海鮮炒飯👍🏻
2017-01-12