2020-07-02 1141 瀏覽
🇭🇰無敵家·我地個日本身想食我愛慢煮架 但係佢full booking左 所以我地見到呢間感覺幾地道就入左黎試🤤佢D野食都唔錯既 而且真係好岩嗌少少酒一路等野食一路吹水 不過佢漏單既情況都幾嚴重 我地有3樣嗌左既野都無黎🙊·豚肉荔枝卷 $35鮮露筍煙肉卷 $32見個荔枝卷好似好得意就嗌左黎試 佢粒荔枝係好食juicy既 但係佢地好似唔係好夾咁 食落口好似兩回事咁😂😂佢個露筍煙肉卷就好食D啦 個配搭同油脂都合理D😌·燒日本餃子 $38呢個出乎意料幾好食 佢個餡調得幾好 而且個皮都幾薄 仲要煎得好脆唔錯唔錯😎·味醂雞泡魚乾 $68呢個都唔錯 不過佢個醬汁好似搽得有D太多 有D痴牙🤣但係超級配酒😈·豬軟骨豚骨湯拉麵 $88最後呢個係我地怕唔夠食嗌既 都唔錯 係一碗正常既拉麵 值得一讚係佢個豬軟骨做得幾出色 係真係好lum好入味🥳·#rbyeat#rby日本菜#rby上環·📍上環孖沙街9號地下
🇭🇰無敵家
豚肉荔枝卷 $35