2012-06-14 227 瀏覽
原來想book 好食既High tea 可惜好多都Full 左,最後book左W hotel既Living room。W既裝修唔洗講一個字Cool~ 而且慶幸今日唔係太嘈,但私人空間唔係太多,不宜偷情WAKAKA食評麻麻既Living room實在有d另我擔心。 兩個人叫High Tea set, 兩杯飲品我點了Lychee green tea, 朋友點了熱朱古力。Lychee green tea 沒有太多Lychee味,綠茶味只是淡淡的;重口味既人就唔太岩飲。主角進場先由上的咸吃下去甜點。份量都唔少(甜點對我來說多左D)內容:煙三文卷──不過不失綠茶好豆Macaron── 唔太甜外層少少脆,GoodChestnut Tart ── 栗子蓉入面有栗子粒,唔太甜;係我最鍾意既一款Chocolate Tart ── 朱古力醬夠滑,tart皮比較硬Chocolate mousse ──朱古力醬滑而香濃,入面加左脆脆冇咁單調仲有Chicken Roll 、Sandwiches 、Puff、Berry Chess cake、Muffine… etc其他唔提既就真係一般仲有D唔好,不過依到都係一處

食評麻麻既Living room實在有d另我擔心。

內容:

煙三文卷──不過不失

綠茶好豆Macaron── 唔太甜外層少少脆,Good

其他唔提既就真係一般仲有D唔好,不過依到都係一處悠閒kill time既好地方。

High Tea Set for Two $368