2017-03-19 496 瀏覽
星期二到信德中心食lunch,我們就試下這間西餐,雖然份量好多,但價錢偏貴,感覺有點不抵食。我點了一個okay 漢堡,因為第一次食,擔心唔夠飽,所以加點了炸雞粒,叫了餐之後,用電子牌等餐,當餐來到時,我有點後悔,因為想不到份量太大,結果食唔哂。okay  漢堡的份量十足,有雞蛋,芝士,蕃茄,煙肉,牛肉漢堡,生菜,沙律醬等配料,okay漢堡味道唔錯,可惜不夠juicy,我要加茄汁和芥末醬才夠味,麵包鬆軟,牛肉餡很大塊,但醬汁唔夠,煎蛋則煎得很好,不會過燶或過熟,中間有點流心,很好味,芝士熔在牛肉漢堡內芝味十足,炸雞亦唔錯,外脆內軟,微辣而惹味,只是有點油膩,但偶爾一餐半餐都可以。價錢方面比較偏貴,建議只點漢堡包,不用加配其他已足夠,同平日連鎖速食店比較,這間burger的款式較多,份量很大,味道不錯,但價錢較貴。

Okay 漢堡
炸雞粒