2018-04-13 106 瀏覽
(話曬我都係睇咗七百幾集嘅one piece fans)今日先終於嚟朝聖!一入去仲播住最鍾意嗰首東方神起唱嘅主題曲先試前菜- 卓柏強化蟹肉可樂餅呢個超特別 以choppa 造型 個炸薯波扮佢個身毛球好得意炸得好香 外脆內軟 入面好多蟹肉薯肉可樂味加咗落個醬度,個人認為唔洗點醬Zoro嘅三刀流串燒串燒燒得好香 帶子大大粒 好鮮甜 隻蝦都新鮮好味另外仲有雞肉同牛肉串個醬有點像沙嗲 但都係唔洗點Franky super 漢堡,用咗franky 嘅藍色製個包七成熟嘅漢堡啱啱好 個包雖然藍色但食落同普通麵包一樣用埋星星形薯餅 新鮮炸起夠熱夠脆左:ace fruit punch (好多果味超fruity)右:zoro melon soda 仲送杯墊最後叫個甜品Ro芭菲雪糕 (配合曬角色ro 嘅色系!)有糯米濨, 云尼拿雪糕,Oreo, 最底藍色嘅係荔枝啫喱食埋兩個人啱啱好夠曬飽店內嘅裝潢同佈置、餐具食物等都好有心思,好多影相位, one piece 迷唔洗去日本喇!

一入去仲播住最鍾意嗰首東方神起唱嘅主題曲

卓柏強化蟹肉可樂餅

先試前菜- 卓柏強化蟹肉可樂餅

炸得好香 外脆內軟 入面好多蟹肉薯肉
可樂味加咗落個醬度,個人認為唔洗點醬

卓洛三刀流串燒

用埋星星形薯餅 新鮮炸起夠熱夠脆

右:zoro melon soda

仲送杯墊

最後叫個甜品
Ro芭菲雪糕 (配合曬角色ro 嘅色系!)
有糯米濨, 云尼拿雪糕,Oreo, 最底藍色嘅係荔枝啫喱
食埋兩個人啱啱好夠曬飽