最近真係好鍾意食韓國餐,所以今日約咗一個好耐冇見嘅朋友,咁啱佢又喺啟德返工,所以就一齊去啟德站上蓋嘅商場airside度食飯。呢度坐得好舒服,而且我見到有一個店員真係勁似韓劇見到嘅靚仔oppa,我當我同同事都心心眼。雖然話鍾意食韓扑嘢,但係近排太夜瞓,所以都想食返啲健康啲嘅沙律,就揀咗我最鍾意嘅凱撒沙律,鍾意呢度嘅菜夠爽脆,而且個沙律醬唔會太鹹。本身喺其他分店都食過卡邦尼炒年糕,所以今次都特登推介俾我朋友食,鍾意呢度嘅醬汁夠creamy但係又唔會太heavy,食完都唔會覺得好滯。之後朋友再望吓個Menu就揀咗個Original Boneless N garlic Baguette Ball,呢個真係超驚喜,用嚟打卡都好靚,包包整到外脆內軟,上枱嘅時候啲包仲係暖笠笠,中間加埋啲芝士仲要半溶狀態,真係超邪惡,冇骨雞永遠都食得最開心,啖啖肉,真係要多謝朋友叫咗呢樣!