2020-05-04 374 瀏覽
未行到門口,燒烤嘅香味已經撲鼻而黎🤤一坐低飲杯酒relax吓先🥂左邊係大浪灣啤酒🍻呢杯係我個frd飲,所以問咗佢會點形容杯啤酒“濃厚口感 濃郁麥味過後舌尖帶點清新花香 好似香港男士咁麻甩得嚟帶點淡淡嘅溫柔”由於佢係文青,我成段quote.右邊係Mojito, 冇平時飲咁酸, 少少甜甜地, 係平時飲咩都走糖嘅我覺得好味嘅甜👍🏻跟住黎咗個”黑松露醬薯條”🍟 黑松露醬好香,薯條啱啱咋起超級熱辣辣,外脆內軟👍🏻呢個係我至愛❤️ 芝士流心大啡菇❤️❤️❤️❤️❤️ 睇相都睇得出係世界級Juicy!!! 芝士香就唔洗講,最驚喜係入面嘅汁係有花椒味!!! “花椒之味”同大啡菇同芝士一齊,味道同口感帶到去另一個層次!!! 呢個係一定一定要嗌! 同埋雖然有花椒味,但係唔辣~再黎係”多汁翠肉瓜”冇違反商品說明條例,真係好多汁,落咗少少椒鹽粉燒,好惹味😋見到”蜜糖小饅頭”個名咁可愛就試試佢, 原來係煉奶炸饅頭!!! 識食一定叫多煉奶!!! 店員即刻好似支煉奶唔洗錢咁唧到浸住啲饅頭仔🤣🤣 仲要話呢個一定要多煉奶先好食😎跟住呢個”蝦膠尖椒”好爽!蝦膠彈牙,尖椒都辣得好爽🥵😆 我本身鍾意食辣,都覺得佢係辣嘅😂 唔食辣嘅朋友可
未行到門口,燒烤嘅香味已經撲鼻而黎🤤
一坐低飲杯酒relax吓先🥂
大浪灣啤酒&Mojito

由於佢係文青,我成段quote.
黑松露醬薯條

多汁翠肉瓜

再黎係”多汁翠肉瓜”
冇違反商品說明條例,真係好多汁,落咗少少椒鹽粉燒,好惹味😋

蝦膠尖椒

跟住呢個”蝦膠尖椒”好爽!蝦膠彈牙,尖椒都辣得好爽🥵😆 我本身鍾意食辣,都覺得佢係辣嘅😂 唔食辣嘅朋友可以唔洗試😂😂
椒鹽炸燒賣

大家有冇試過燒賣其實炸係好食過蒸好多?我自從大學食宵夜食過就愛上,不過唔係好多地方有得食,所以一見到有就叫咗呢個”椒鹽炸燒賣”,佢仲落咗啲蜜糖,味道同口感都好豐富!
川燒雞翼

呢個”川燒雞翼”係正常嘅好食,有少少辣~
多汁翠肉瓜
椒鹽炸燒賣