星期日同屋企人去左中環食burger。 餐廳環境好寬敞。食物選擇都算多,除左burger, 仲有扒類同甜品等等。我叫左一個三文魚扒,兩個burger。🍔Classic bacon cheeseburger 88蚊(pic4) 牛肉厚身,面頭煎到少脆,加埋蕃茄🍅令到個包好juicy,煙肉🥓同芝士🧀令到個包更加惹味😍,包皮係牛油包底。蔬菜足夠,令到個包一啲都唔漏。🐟Grilled salmon $108 (可選七成熟or全熟) (pic5)七成熟嘅三文魚扒好高質,油脂分佈好平均,每一口都充滿魚油香味,一啲都唔鞋。底部舖滿新鮮沙律菜火箭菜。🌮🦐 Crispy shrimp sandwich 108蚊 (pic3)意大利包麵包鬆軟得嚟麵包皮帶點煙韌,火山脆蝦帶辣幾惹味,可惜佢係一粒粒蝦仁而唔係蝦膠餅。個人覺得蝦膠餅會彈牙啲同面包夾啲。👆Lunch set with free sides(炸薯條or烤雜菜or特色雞味飯or雜菜沙律)✅薯條都算粗身,炸到熱辣辣,皮脆。✅烤雜菜包唔同種類嘅瓜同埋蕃茄。免費嘅配菜嚟講非常之出色。
星期日同屋企人去左中環食burger。 餐廳環境好寬敞。

✅薯條都算粗身,炸到熱辣辣,皮脆。
✅烤雜菜包唔同種類嘅瓜同埋蕃茄。免費嘅配菜嚟講非常之出色。