2019-02-27
滙豐信用卡優惠憑指定嘅匯豐信用卡呢就可以用優惠價食呢一個餐, 呢個餐嘅份量可以四至五個人食黑糖麥包淡淡嘅香麥味再加埋甜甜地嘅嘅糖粉, 都唔錯㗎,唔夠仲可以再問佢拎添凱撒沙律沙律清新非常之開胃, 加上沙律上嘅硬芝士片,作為前菜簡直一流烤肋骨雞腿芝士薯條拼盤牛肋骨的醬汁酸酸甜甜帶少少辣, 食落唔會黐牙雞槌外脆內軟, 胡椒味充足而個薯條配合個芝士醬真係一絕, 個芝士醬香濃, 鍾意食芝士嘅朋友絕對唔能夠放過燒雞肉芝士夾餅夾餅入面有忌廉蘑菇汁, 加上雞肉同芝士嘅配搭, 飽肚得嚟又好味, 只不過外皮略為燒得燶咗少少風味海鮮盛會冰桶甜蝦 冇咩特別而且蝦嘅質感有少少霉燒美國加拿大帶子 帶子燒得啱啱好又夠大粒燒盲槽魚柳 味道不錯但賣相唔係太靚蒸加拿大蟹腳 蟹腳可以算係呢個拼盤入面最好食嘅,海水味帶出蟹腳的鮮味忌廉湯 五人份量忌廉湯非常之濃味, 而且味道亦非常之重,而個人認為太過咸美國頂級斧頭扒(35安士)主角就係呢塊斧頭咁大嘅牛扒, 淨係舊骨都有我手臂咁粗, 店員會用餐車推斧頭扒出嚟, 然後為你講解斧頭扒邊一個部位最好食, 再慢慢做夠足夠咁切開, 由於鐵板上所以我哋揀咗五成熟, 呢個斧頭扒嘅味道真係冇得
黑糖麥包
凱撒沙律
烤肋骨雞腿芝士薯條拼盤
牛肋骨的醬汁酸酸甜甜帶少少辣, 食落唔會黐牙
雞槌外脆內軟, 胡椒味充足
燒雞肉芝士夾餅
風味海鮮盛會
冰桶甜蝦 冇咩特別而且蝦嘅質感有少少霉
燒美國加拿大帶子 帶子燒得啱啱好又夠大粒
燒盲槽魚柳 味道不錯但賣相唔係太靚
忌廉湯 五人份量
忌廉湯非常之濃味, 而且味道亦非常之重,而個人認為太過咸
美國頂級斧頭扒(35安士)
主角就係呢塊斧頭咁大嘅牛扒, 淨係舊骨都有我手臂咁粗, 店員會用餐車推斧頭扒出嚟, 然後為你講解斧頭扒邊一個部位最好食, 再慢慢做夠足夠咁切開, 由於鐵板上所以我哋揀咗五成熟, 呢個斧頭扒嘅味道真係冇得頂, 難怪會成為佢嘅鎮店之寶, 肉味香濃, 油甘香到喺口腔徘徊, 唔需要落鹽就已經食得出淡淡嘅牛香味, 好味到不得之了
環境舒適服務又好, 整體嚟講呢度嘅牛真係好好食, 而海鮮就略為遜色少少啦, 所以都係建議大家食返牛會比較好