2020-06-09 332 瀏覽
點解食佢:出街食飯好似離不開日韓泰西式意粉,食得多真係想轉下,呢日同朋友行完街半飽唔知食咩,openrice左一輪決定食串燒。本身去太子分店,但太旺場需要等到10點,於是致電油麻地分店,該店稱可馬上有位於是我們15分鐘過去,誰知去到才發現該座位加單,等了半小時930才入座。由半飽變很餓及熱到同行朋友燥底,好彩員工好識做,繁忙時間依然很好服務以及食物真係好好味 (頭盔:唔排除餓到失去味覺),最後都好滿意。攻略:每人一張剔紙menu,每張單只可以揀一隻味,例如辣/唔辣,如果想試唔同味最好分開落:。食物:烤物依然有水份(肉汁/蔬菜水份)唔會太燶或太乾身。當日叫小辣加孜然粉,見佢顏色鮮豔可能係泰國紅辣椒粉, 同行友人食得辣茄都話好夠味lu。好味黑松露芝士菇薄餅,烤茄子,燒菠蘿(甜品)魷魚鬚串(win)vs魷魚筒:較爽脆易咬雞全翼(win) vs 雞中翼 :成隻食開心d其他:雞軟骨,煙肉金菇,多春魚,青辣椒(辣辣辣),小妹中意的素菜都好出色excited::::泰國蘆筍,*翠肉瓜,*燒豆腐]]]]]]]
點解食佢:
,好彩員工好識做,繁忙時間依然很好服務以及食物真係好好味
(頭盔:唔排除餓到失去味覺),最後都好滿意。

攻略:
:。

食物:

好味黑松露芝士菇薄餅,烤茄子,燒菠蘿(甜品)
魷魚鬚串(win)vs魷魚筒:較爽脆易咬
雞全翼(win) vs 雞中翼 :成隻食開心d
其他:雞軟骨,煙肉金菇,多春魚,青辣椒(辣辣辣),

小妹中意的素菜都好出色
excited::::
泰國蘆筍,*翠肉瓜,*燒豆腐
]]