2017-09-04
朋友search 到呢間餐廳,星期六晚無訂位走去試,初初睇google map 唔係好知係邊,好彩朋友話係一樓,我哋喺fringe club周圍望見到餐廳招牌。8 點上到去即刻有位,間餐廳嘅燈光有D幽暗。Appetizer 叫左我哋最鍾意嘅quinoa 同kale salad, 雖然 portion 唔大,但味道唔錯,仲加咗好多南瓜。原本想叫Lobster risotto, 但waitress 話無, 惟有改叫另一款pasta,黎到有驚喜,首先上面有隻poached egg , 另外有好多mushroom 配以penne, sauce幾濃,好食仲叫咗個Lamb, 味道一般, 有D硬, 下次有機會會揀食魚,另外加咗fries做side dish 就幾好食本來想叫埋甜品, 但選擇唔多, 最後揀去第二度食雪糕無飲酒, 每人都要成$500, 都幾貴
8 點上到去即刻有位,間餐廳嘅燈光有D幽暗。
本來想叫埋甜品, 但選擇唔多, 最後揀去第二度食雪糕
無飲酒, 每人都要成$500, 都幾貴